Uusimmat uutiset

Täältä löydät meidän kaikki uutiset ja kuulumiset.

Muista myös seurata sosiaalista mediaamme:
24.11.2021

Tilaa jouluherkut valmiina Männikkölän pirtiltä!

Tilaa perinteiset käsintehdyt jouluherkut Männikkölän pirtiltä. Meiltä saat niin käsintehdyt karjalanpiirakat, peruna- tai ohrapiirakat ja nyt yleisön pyynnöstä myös vatruskat! Listaltamme löydät myös suussa sulavat makeat herkut sekä joulun perinteiset laatikot. Tee tilauksesi 15.12. mennessä puhelimitse numerosta 0400 889 845 tai sähköpostilla: mannikkolanpirtti@gmail.com. Jos tilaat sähkköpostilla, kopioi alla oleva taulukko sähköpostin viestikenttään. Tilauksesi on noudettavissa […]

Lue lisää
9.9.2021

Männikkölä mukana joensuun syysmarkkinoilla

Olemme mukana perinteisillä syysmarkkinoillla. Markkinoilla on sadonkorjuu- ja lähiruokateema. Löydät meidät joensuun torilta lauantaina 11.9. klo 9 alkaen. Tervetuloa markkinatunnelmaan!

Lue lisää
27.10.2020

Männikkölän Pirtin pitopalvelusta tarjoilut helposti juhliisi

Männikkölän Pirtin sultsinoita tilattavissa! Helpota juhlien valmisteluja tilaamalla ruuat ja leivonnaiset valmiina. Meiltä voit tilata nyt myös suussasulavan herkullisia sultsinoita! Katso pitopalvelumme koko valikoima Pitopalvelu -sivultamme. Sieltä löydät vaihtoehdot, hinnat ja ladattavat pdf -listat. Soitathan tilauksesi ajoissa p. 0400 889 845.

Lue lisää
27.10.2020

Karjalanpiirakoita Joensuussa ja Helsingin Vuosaaressa

Karjalanpiirakoitamme voit ostaa raakapakasterasioissa nyt myös Joensuun Prismasta sekä K-Supermarket Vuosaaresta! Aitoja makuja suoraan Pohjois-Karjalasta!

Lue lisää
27.10.2020

Piirakoita jälleen saatavilla Järvenpään Citymarketista!

Järvenpään Citymarketissa on jälleen saatavilla piirakoitamme! Vinkkaa myös kaverille, joka rakastaa käsintehtyjä aitoja karjalanpiirakoita.

Lue lisää
27.10.2020

Männikkölän Pirtti sai ainutlaatuisen tilaisuuden Berliinissä

Ritva Ryttyläinen sai kutsun Saksan liittopresidentin Frank-Walter Steinmeierin isännöimään kansanjuhlaan eli Bürgerfest-tapahtumaan. 30.-31.8. Berliinissä järjestetyssä juhlassa Suomi oli Saksan partnerimaa, joten paikalla oli suomalaisia yrittäjiä, poliitikkoja ja muusikkoja. Ritva paistoi juhlassa Männikkölän Pirtin karjalanpiirakoita ja tarjosi niitä juhlavieraille munavoin kanssa. Kutsu juhlaan tuli tammikuussa Grüne Woche -ruokamessuilla Berliinissä. Kutsu on niin ainutlaatuinen, että Ritva halusi […]

Lue lisää
27.10.2020

Karjalanpiirakat ovat tarjolla myös näissä toimipaikoissa

Männikkölän Pirtin karjalanpiirakat ovat tarjolla muun muassa Turussa Sunborn Cateringin brunssilla, Helsingissä Treffipaikka Pub & Bistro ja hotelli Klaus K:n tilauruokailuissa.

Lue lisää
27.10.2020

Best Karelian pies in Helsinki!

Männikkölän Pirtin käsinleivotut karjalanpiirakat on noteerattu Helsingin parhaimpien joukkoon! Lue lisää tästä!

Lue lisää
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram