Uusimmat uutiset

Täältä löydät meidän kaikki uutiset ja kuulumiset.

Muista myös seurata sosiaalista mediaamme:
12.8.2022

Karjalainen kahvila ja leipomon myymälä palvelee Meijerillä

Karjalainen kahvila ja leipomon myymälä palvelee maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 11-15 Meijerin kiinteistössä, osoitteessa Porokylänkatu 23. Meijerille voit tulla herkuttelemaan paikan päälle tai tilaamaan ja noutamaan karjalaiset herkut kotiisi. Tervetuloa!

Lue lisää
9.9.2021

Männikkölä mukana joensuun syysmarkkinoilla

Olemme mukana perinteisillä syysmarkkinoillla. Markkinoilla on sadonkorjuu- ja lähiruokateema. Löydät meidät joensuun torilta lauantaina 11.9. klo 9 alkaen. Tervetuloa markkinatunnelmaan!

Lue lisää
27.10.2020

Männikkölän Pirtin pitopalvelusta tarjoilut helposti juhliisi!

Helpota juhlien valmisteluja tilaamalla ruuat ja leivonnaiset valmiina. Pitopalveluja tuotamme sopimuksen mukaan joko asiakkaan tiloissa tai Männikkölän Pirtin tiloissa.  Noutotuotteidemme tuotanto- ja noutopaikka sijaitsee Porokylän keskustassa ns. Meijerin kiinteistössä. Meiltä saat niin karjalaiset herkut kahvihetkeen kuin koko juhlien pitopalvelun avaimet käteen -periaatteela. Katso pitopalvelumme koko valikoima Pitopalvelu -sivuiltamme. Sieltä löydät vaihtoehdot, hinnat ja ladattavat pdf -listat. […]

Lue lisää
27.10.2020

Karjalanpiirakoita Joensuussa ja Helsingissä!

Karjalanpiirakoitamme voit ostaa raakapakasterasioissa nyt myös Joensuun K-Citymarket Pilkosta sekä K-Supermarket Arabian paistopisteestä! Aitoja makuja suoraan Pohjois-Karjalasta!

Lue lisää
27.10.2020

Piirakoita jälleen saatavilla Järvenpään Citymarketista!

Järvenpään Citymarketissa on jälleen saatavilla piirakoitamme! Vinkkaa myös kaverille, joka rakastaa käsintehtyjä aitoja karjalanpiirakoita.

Lue lisää
27.10.2020

Männikkölän Pirtti sai ainutlaatuisen tilaisuuden Berliinissä

Ritva Ryttyläinen sai kutsun Saksan liittopresidentin Frank-Walter Steinmeierin isännöimään kansanjuhlaan eli Bürgerfest-tapahtumaan. 30.-31.8. Berliinissä järjestetyssä juhlassa Suomi oli Saksan partnerimaa, joten paikalla oli suomalaisia yrittäjiä, poliitikkoja ja muusikkoja. Ritva paistoi juhlassa Männikkölän Pirtin karjalanpiirakoita ja tarjosi niitä juhlavieraille munavoin kanssa. Kutsu juhlaan tuli tammikuussa Grüne Woche -ruokamessuilla Berliinissä. Kutsu on niin ainutlaatuinen, että Ritva halusi […]

Lue lisää
27.10.2020

Karjalanpiirakat ovat tarjolla myös näissä toimipaikoissa

Männikkölän Pirtin karjalanpiirakat ovat tarjolla muun muassa Turussa Sunborn Cateringin brunssilla, Helsingissä Treffipaikka Pub & Bistro ja hotelli Klaus K:n tilauruokailuissa.

Lue lisää
27.10.2020

Best Karelian pies in Helsinki!

Männikkölän Pirtin käsinleivotut karjalanpiirakat on noteerattu Helsingin parhaimpien joukkoon! Lue lisää tästä!

Lue lisää
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram